Mini-ninja

Mini-ninja er Solrød Taekwondos toddlerhold, og et tilbud for morgenfriske piger og drenge i alderen 2-5år. Her kan der både brændes noget krudt af inden middagsluren, samtidig med at have det rigtig sjovt og få noget motorisk stimulans.

Vi leger den første søndag i hver måned mellem kl.8.30-10.00 i gymnastiksalen på Uglegårdsskolen. I kan komme når I vil, men helst inden kl.9.15. Salen vil være delt ind i to områder – den ene del er et boltre område til fri leg. Udtrykket vil være forskelligt fra gang til gang, men ofte have madrasser, en forhindringsbane og lignende. I den anden ende af salen er der koordineret leg af en instruktør med fokus på bevægelse, sanglege mv. Der er mulighed for at gå ind og ud af legene, ligesom det passer børnene og deres voksne ledsagere.

Vores mini-ninjaer skal have en voksen ledsager med – her er både forældre og morgenfriske bedsteforældre velkomne. Større og mindre søskende er også velkomne, men legen tager udgangspunkt i mini-ninjaerne – store søskende skal derfor kunne tage hensyn til de små størrelser.

For at kunne oplyse kommunen hvor mange medlemmer under 25år vi har, bedes I tilmelde jer mini-ninjaerne som hold. Det kræver 25kr i administrationsgebyr og gælder resten af sæsonen. Derfra koster deltagelse 30kr pr gang og kan betales på mobilepay XXX ved fremmøde.

Vi anbefaler at børnene har tøj på, som de let kan kravle, hoppe og løbe rundt i. Derudover skal de enten have bare tær eller indendørssko/strømper som er skridsikre (har dutter på).

Med mini-ninjaerne ønsker Sin Sung taekwondo at motivere børnene til at bruge og udvikle deres motoriske kompetencer, og få en god start på livet med understøttelse af deres motoriske udvikling. Samtidig stifter børnene bekendtskab med det ”at gå til noget”, og bliver tryg ved at starte på egen hånd senere til f.eks. kampsport, fodbold, svømning eller andre sportsgrene.