Frivillige hjælpere til DM 2018 i Solrød.

16. november - 18. november
16. november kl. 09:00 til 18. november kl. 23:00
Solrød Idrætscenter

Kære alle,

Sin-Sung Solrød Taekwondo Klub og Nørrebro Taekwondo Klub afholder dette års Danmarksmesterskab i Taekwondo. Stævnet afholdes i Solrød Idrætscenter, 2680 Solrø Strand d. 17. november 2018.

Vi har i den forbindelse behov for en masse frivillige hjælper før/under/efter stævnet og vi håber derfor, at du/I har mulighed for at give en hjælpende hånd. Hjælpere kan eksempelvis være klubbens medlemmer, Familie, venner eller andre som gerne vil stille sig tilrådighed. Tilmelding må gerne ske HURTIGST MULIGT da det vil hjælpe vor planlægning.

Med denne tilmelding har du/I mulighed for at melde jer til hjælpergrupperne før/under/efter - Nærmere detaljerede informationer følger når vi har registreret alle hjælpere og planlægningsgruppen har tildelt de enkelte opgaver.

Såfremt du har specifikke ønsker mht. opgaver, eller områder som du er "super god til" så kan du skrive det i feltet "opgave ønske". Vi kan dog ikke garantere at du får denne opgave.

Venligst bemærk at der skal oprettes en tilmelding per hjælper ;-) (så hvis hele familien og venner stiller op skal alle hjælperne venligst noteres det i "Navn på familie og venner der kan hjælpe." feltet). 

Når det samlede overblik over hjælpere foreligger vil alle tilmeldte modtage nærmere info.

Vi håber på at du/I kan hjælpe os med at løfte denne opgave og glæder os meget til et fantastisk DM2018.

Spørgsmål kan rettes til Helene eller Lars A.

hilsen
Sin-Sung

    

 

 

 

Tilmeldingsfrist:

2. november 2018 kl. 23:00
Tilmeldingsfristen er overskredet