Kære Frivillig  

Solrød taekwondo og Nørrebro taekwondo klub takker dig/jer for at hjælpe til som frivillig til DM i taekwondo i Solrød, som finder sted den 17. November 2018 fra kl. 7:00 til kl. 22:00. DM er årets største begivenhed i dansk taekwondo, og vi ville ikke kunne afholde arrangementet uden din/jeres hjælp. 

DM i taekwondo bliver afholdt i Solrød Idrætscenter - 27 Tingsryds Alle, Solrød Strand, 2680 Solrød. 

Under hele arrangementet vil der være et frivilligkontor i det lille mødelokale ved cafeteriet. Her kan du/I altid gå hen, hvis du/I har brug for hjælp, mere information eller andet som frivillig.   

Det officielle program for lørdagen ser ud som følgende: 
(08.00 - 9.00: Stikprøve vejning, holdledermøde, velkomst til frivillige, forberedelse)  
09:00 - 12:00: Børn og kadet indledende og evt. finaler 
12:00 - 13:00: Åbningsceremoni med borgmestertale, besøg af den Koreanske ambassadør og prisuddeling 
13:00 - 15:00: Børn og kadet finaler, samt junior / senior indledende kampe 
15:00 - 18:00: DR Sporten sender live og dækker én kamp- og én teknikbane 
18:00 - 20:00: Eventuelt afsluttende kampe / teknik samt pokalceremoni  

Praktisk information:  

Vi har arrangeret det således, at alle frivillige får udleveret en frivillig t-shirt, så vores gæster altid kan se, hvem de skal gå til.  Du/I får også udleveret en kupon til cafeteriet, hvorefter du selv kan vælge din frokost.  

Kom i god tid før din vagt starter. Vi forventer at der er mange folk og travlt på dagen, så afsat gerne lidt ekstra tid til at få udleveret t-shirts, blive vist hen til rette sted mv.  

Assisterer du til afviklingen af kamp- eller teknikkonkurrencerne, vil du holde pause samtidig med dommerne på din bane.  

Assisterer du én af de klubansvarlige med enten catering eller teknik/praktiske ting, arrangerer du pauser med henholdsvis Birgitte(Catering), Michael Toft og Lars Anthoni (Praktisk).  

Hjælper du til i børnelegelandet, døren, vestudlevering, informationsbod eller andet, vil det fremgå af vedhæftede program hvornår du skal være hvor. Der er afsat specifikke personer til af afløse jer i løbet af dagen, og pauser vil blive koordineret mellem dem og Helene.   
      
Vi mødes alle efter de afsluttende kampe i den store hal til fælles oprydning. Vi har sparet en del penge på at sikre os, at oprydningen foregår samme dag som selve arrangementet. Så vi sætter stor pris på, at alle giver en hånd.   

Opsætning fredag:  

Er du/I med til at sætte baner og udstyr op om fredagen, mødes vi i Solrød taekwondo klublokalet kl.18.00 (For dem af jer der får fri senere, mødes vi i Idrætscenteret). Her bedes du melde din ankomst og hjælp til Lars Anthoni.   

Er du forhindret eller forsinket, bedes du give besked hurtigst muligt til undertegnede på tlf. 42286838.  

På vegne af Nørrebro taekwondo og Solrød taekwondo klub,   
 
Med venlig hilsen 
Helene Hjortholm Rasmussen 
Frivilligkoordinator